lunes, 6 de julio de 2015

Programem amb S4A
Bona tarda a tothom!

Avui els nens de robótica han fet uns quants exercicis de programació amb Scratch for Arduino (S4A). Primerament han creat un semàfor, després han encès un RGB, han fet un sensor d'aparcament i més tard un theremin amb el sensor de distància.ESQUEMA DE COM ENCENDRE UN RGB

ESQUEMA DE CREACIÓ DEL SEMÀFOR ESQUEMA D'UN SENSOR DE DISTANCIA

 


A continuació podeu veure les fotografies i vídeos dels nens realitzant les programacions.


Semàfor
Sensor d'aparcament
 


Òscar i Àlex amb el seu semàforRGB de Dídac, Óscar i Rafa

 
RGB de Dimas, Biel, Luís i Marc

 
RGB de Manel, Pol, Pau i Héctor

 
Semàfor de Manel, Pol, Pau i Héctor 

 
Semàfor d'Àlex i Òscar

Semàfor de Dídac, Óscar i Rafa

 
Sensor de proximitat d'Alex i Oscar


Sensor de luminositat de  Manel, Pol, Pau i Héctor


I demà començarem amb el Freecad:  FreeCAD és una modelador de CAD 3D paramètric. És programari lliure (llicència GPL i LGPL) i orientat a l'enginyeria mecànica, el disseny industrial i l'arquitectura tot i que té aplicacions en altres disciplines relacionades.

 

Característiques:
FreeCAD té un entorn de treball de modelat tridimensional similar a CATIA, Autodesk Inventor, SolidWorks oSolid Edge. Utilitza tècniques de modelat paramètric i està basat en una arquitectura de software modular, de manera que s'hi poden afegir funcionalitats sense haver de canviar el nucli del sistema.

Com molts modeladors CAD en 3D moderns té una component en dues dimensions per generar dissenys detallats en 3D dels quals extreure dibuixos 2D, però el disseny directe en 2D (com es faria a AutoCAD LT) no és la finalitat central, com tampoc la animació 3D (com es faria a Maya o 3D Max). FreeCAD també pot ser utilitzat com a modul (software library) per part d'altres programes.

Amb el mòdul Arch s'incorpora a FreeCAD funcionalitats BIM (Building Information Modeling) pròpies del sector de l'arquitectura, l'enginyeria i la construcció
 
 
Ja esteu preparats?????!!!!!!

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario