viernes, 10 de julio de 2015

Excursió al MIBA

Bon dia,

Avui hem fet una excursió al MIBA. http://www.mibamuseum.com/

El miba es troba en la zona més céntrica i turística de Barcelona: carrer Ciutat número 7, a pocs metres de la Plaça Sant Jaume a Ciutat Vella, un dels deu districtes de Barcelona.
És el districte 1 de la ciutat i correspon geogràficament amb el centre històric de la ciutat.

El miba sorgeix com un pas inevitable en la trajectòria professional de Pep Torres dins del món de la invenció i la creativitat iniciada fa més de 13 anys. El projecte és un concepte sòlid i plenament meditat que vertebra i vehicula la creativitat i la invenció a través de la inspiració, la formació, la comunicació i la relació amb els protagonistes de la innovació a tots nivells; aportant valor al territori que l'acull.

Per això, el miba està dissenyat des del primer moment sota un format específic per ser replicat (en una segona fase de implantació) en altres ciutats sota la direcció del miba de Barcelona.
El miba és -abans que res- un projecte hands on work la meta és despertar la creativitat latent i provocar l'acció del visitant, en definitiva, que tots aquells que entrin en miba sentin la necessitat imperiosa de posar en marxa les seves idees d'una vegada.
El repte de l'ou


Taller creatiu i científic a càrrec d'un dinamitzador del museu on els nens de programació han de construir un enginy que els permeti deixar caure un ou des d'una alçada d'1,70 metres aprox. sense que es trenqui.
No tot està inventat!

Comencem

Realitzant el nostre inventI ara a provar-hoHem trencat 3 ous de 4, una altra vegada serà!
Tornant a Can Xic
No hay comentarios:

Publicar un comentario